Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

~ * NASA Chat: Παρατηρήστε τη Σελήνη! * ~









Το φεγγάρι είναι ο πιο κοντινός γείτονας ουράνια της Γης και μια γεωλογική θαυμάτων. Υπάρχουν βουνά που είναι πολλά μίλια υψηλές, ροές λάβας αρκετές εκατοντάδες μίλια μακριά και τεράστιες σωλήνες λάβας και κρατήρες κάθε μεγέθους. Είναι το φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό νύχτας και έχει επηρεάσει βαθιά την πορεία του ανθρώπινου πολιτισμού. 

Για τους πρώτους ανθρώπους, το φεγγάρι που προβλέπεται φωτισμός για κυνήγι και ορίζεται όταν καλλιεργειών πρέπει να φυτεύονται και συλλέγονται. Σημάνσεις των σεληνιακών φάσεων εμφανίζονται σε βραχογραφίες στη Γαλλία και ορίζεται η διάταξη του Στόουνχεντζ. 

Το 2010 International "Προσέχετε τις Moon Night" που συμβαίνει το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη, 16 Σεπτέμβρη, στις 3:00 μ.μ. EDT, Δρ Ρομπ Μάρσαλ Suggs της Space Flight της NASA Center στο Huntsville, Ala., θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας σχετικά με το φεγγάρι και τα Εθνικά Παρατηρήστε το φεγγάρι τη νύχτα. Συμμετέχοντας στη συζήτηση είναι εύκολο. Απλά επιστροφή σε αυτή τη σελίδα , λίγα λεπτά πριν από τη συζήτηση της Πέμπτης. Η ενότητα chat θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της σελίδας. Αφού συνδεθείτε, περιμένουμε την ενότητα chat να ενεργοποιηθεί στις 3:00, στη συνέχεια, κάνετε ερωτήσεις σας! 









Σχετικά Chat Expert Δρ Rob Suggs 

Ο Δρ Rob Suggs είναι η Space επικεφαλής ομάδας Περιβάλλοντα στη Διεύθυνση Μηχανικών Διαστημικό Κέντρο Πτήσεων Marshall της NASA. Για τα τελευταία 4 χρόνια έχει καταφέρει η NASA Lunar Παρακολούθηση του Σχεδίου των επιπτώσεων που έχει καταγράψει πάνω από 200 meteoroid επιπτώσεις στη Σελήνη χρησιμοποιώντας τηλεσκόπια σε 2 παρατηρητήρια. Έχει ένα Ph.D. στην Αστρονομία από το New Mexico State University (NMSU) και ήταν μέλος της ομάδας NMSU που επιχειρεί να καταγράψει τις επιπτώσεις διαστημόπλοιο LCROSS στη Σελήνη τον περασμένο Οκτώβριο.


Kim Newton, 256-544-0371 
Marshall Center διαστημικές πτήσεις, Huntsville, Ala. 
Kimberly.D.Newton nasa.gov @



nasa.gov







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου