Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

~ * Έφυγε» η Καίτη Χωματά * ~








Σε ηλικία 64 ετών, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες του Νέου Κύματος, η Καίτη Χωματά απεβίωσε. Έπασχε χρόνια από καρκίνο και δυστυχώς έχασε την μάχη που έδινε τόσο καιρό. Τον περασμένο μήνα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί.

«Θα διώξω τα σύννεφα, θα γίνω φεγγάρι», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Να διώξω τα σύννεφα», «Κι αν σ΄ αγαπώ δεν σ΄ορίζω», «Το Χριστινάκι» « Η Μαρία των Βράχων», είναι μερικά από τα τραγούδια της που αγάπησε ο κόσμος. Ο Γιάννης Σπανός ήταν ο συνθέτης με τον οποίο συνεργάστηκε τα περισσότερα χρόνια.  

Τελευταία εμφάνισή της ήταν πέρυσι το χειμώνα σε Μουσική Σκηνή στο Γκάζι.

«Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Για να μην πω πολύ δύσκολα» είχε δηλώσει ο σύζυγός της, Γιάννης Λιανός, στην εφημερίδα «Espresso» λίγο μετά το ατύχημα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για την Καίτη Χωματά θα ψαλλεί μεθαύριο Τρίτη, στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης και θα ταφεί στο Νεκροταφείο Ηλιούπολης













www.zougla.g

2 σχόλια:

  1. Καλημερα Μυρσινη...θεωρω οτι ειναι μια απο τις μεγαλυτερες φωνες του νεου κυματος...Τα τραγουδια που ερμηνευσε εχουν χιλιοτραγουδηθει....Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπασει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!,...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ....ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή