Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

~ * ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 * ~









Το μυστικό συμπεριφορές των λύκων ξυλείας αποκαλύπτεται σε αυτήν την φωτογραφία αποδίδουν σχεδόν ανθρώπινες ιδιότητες μέσα στη σφαίρα της αγάπης και της προσφοράς της οικογενούς σεβασμό. Βλέπουμε δραστηριότητα εικονίζεται που συνήθως μένει καλά κρυμμένο από το ανθρώπινο μάτι. Αγγίζει την καρδιά μας και μας αφήνει αίσθηση σαν ένα κατοικίδιο ζώο έχει μόλις περιπλανήθηκε από το μυαλό μας αφήνει μια μόνιμη εντύπωση ως λιγότερο από ατρόμητο πλάσμα, αλλά μια φροντίδα και δίνοντας huggable φίλο. Ωστόσο, πολυπλοκότητα τους γνωρίζουμε υπάρχουν.












Ήταν μια ανεκτίμητη ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτές τις καταπληκτικές οικοδόμους κατασκευή σπιτιών τους από την αρχή ως το τέλος, από το πρώτο πλαίσιο κατασκευασμένο από λίγες χλόης φύλλα μέχρι και το τελευταίο στέλεχος είχε εφαρμοστεί και όλα τα κυριότερα μέρη λειαίνεται για την ικανοποίηση των γυναικών.











Μια μικρή κουκουβάγια (Athene noctua), το σούρουπο, μια μέρα στο ζεστό καλοκαίρι της κεντρικής Ισπανίας









Όμορφη ανατολή του ηλίου πάνω από Sanur Beach, Μπαλί.










Κατά ένα μαγικό ταξίδι οδήγηση γύρω από την Ισλανδία, έβρεχε πολύ. Μετά τη διέλευση πάνω από Snæfellsnes Χερσονήσου, όλα άλλαξαν, και αυτά τα καταπληκτικά φακοειδή σύννεφα εμφανίστηκαν. Μετά από αυτή τη φωτογραφία μου ακολούθησε ένα ουράνιο τόξο για περίπου μισή ώρα. Ένα πολύ σουρεαλιστική μέρα.












Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε τον Ιούλιο του 2010, ενώ πεζοπορία σε μια περιοχή της Ισλανδίας που ονομάζεται Landmannalaugar. Οι άνθρωποι έρχονται σε αυτό τον τομέα, ώστε να δείτε το πολύχρωμο rhyolite βουνά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, είχαμε έρθει σε μικρές ποσότητες χλόης βαμβακιού κατά μήκος των δρόμων, αλλά ποτέ δεν περίμενα να δω ένα τέτοιο τεράστιο πεδίο αυτό. Αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει αυτό που η Ισλανδία είναι το θέμα. Απλά, όταν νομίζετε ότι το τοπίο δεν μπορεί να σας εκπλήξει πια, κάτι άλλο ακόμη πιο εκπληκτικό έρχεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου