Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

~ * ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΘΥΝΗ ΕΠΟΧΗ * ~



sun Solar-Flares.jpg



Ο σκοπός του σημερινού άρθρου είναι  για την ενημέρωση σας, για το τί μπορεί να κάνει ο κυρίαρχος του ηλιακού μας συστήματος , δηλαδή ο ήλιος. Ο ήλιος είναι ένα μικρό άστρο σε σχέση με κάποια άλλα και αυτά που θεωρούμε, αντιλαμβανόμαστε και υπάρχουν στο σύμπαν, και βέβαια το τι θεωρούμε και αντιλαμβανόμαστε είναι σχετικό. Επειδή το διαβάζουμε σε βιβλία και επειδή μας το λένε οι επιστημονικές ομάδες του πλανήτη μας, εμείς θεωρούμε ότι έτσι είναι. Κανείς από μας δεν πήγε κοντά σ' αυτά τα άστρα,  να δει πόσο τεράστια είναι σε σχέση με τη γη,  κανείς  μας δεν έχει πάει κοντά στον ίδιο τον ήλιο, κανείς μας δεν είναι αστροναύτης  να ανέβει εκεί και να δει την γη από μακριά.  Έτσι οι γνώσεις μας, γενικά είναι μικρές. Και γνωστό και δεδομένο θεωρούμε όλοι, αυτό το οποίο είναι καταγεγραμμένο στα βιβλία κι αυτό που η επιστήμη μας λέει.  Ίσως πουν κάποιοι.. τι θα πει τώρα η επιστήμη μας λέει; Δηλαδή μπορεί η επιστήμη να μας λέει ψέματα; Είναι δυνατόν τα τόσα εκατομμύρια επιστημόνων να ...; Ωπ, εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε. Ποια εκατομμύρια επιστημόνων; Μα τόσες χιλιάδες, έστω επιστημόνων..! Όλοι οι επιστήμονες ότι έχουν διαβάσει, ότι έχουν μελετήσει, ότι έχουν μάθει είναι αυτό το οποίο είναι γραμμένο στα βιβλία.  Κι αυτοί που έχουν γράψει τα βιβλία, το διάβασαν επίσης στα βιβλία. Μα πώς, μπορεί να σου απαντήσει ο άλλος, υπάρχουν τηλεσκόπια με τα οποία κάνουν μετρήσεις ...; οκ, και με τα τηλεσκόπια τι κάνουν; Τι μπορούν να κάνουν με τα τηλεσκόπια; Τα τηλεσκόπια τα απλά που βλέπουμε με φακούς μακριά, ή τα ραδιοτηλεσκόπια εκείνα τα οποία λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που έρχονται από το σύμπαν και τα μελετούμε, είναι ουσιαστικά, προεκτάσεις των αισθήσεων μας. Αν οι αισθήσεις μας λανθάνουν, λανθάνουν και οι προεκτάσεις τους. Δηλαδή, τα μηχανήματα τα οποία κατασκευάσαμε με τεχνολογία την οποία οι εξωγήινοι μας έδωσαν.
Ας δούμε τώρα τι μπορεί να κάνει ο ήλιος και επειδή, έχει προφητευτεί ότι θα το κάνει, να ξέρουμε τι μπορεί να κάνει.
Ο ήλιος λοιπόν είναι μια πύρινη σφαίρα, τεράστια σε σχέση με τη Γη και γύρω του εκπέμπει ακτινοβολία. Η ακτινοβολία την οποία εκπέμπει ο ήλιος είναι  δυο ειδών. Άυλη ακτινοβολία, ηλεκτρομαγνητικά κύματα δηλαδή και σωματιδιακή ακτινοβολία.  Μικρά, μικρά σωματίδια τα οποία φεύγουν με ταχύτητα, το οποίο και ονομάζουμε ηλιακό άνεμο.  Τα σωματίδια αυτά με υπερηχητικές ταχύτητες ταξιδεύουν σε όλο το ηλιακό σύστημα, με μεγάλες ταχύτητες, μικρότερες όμως από την ταχύτητα του φωτός. Με την ταχύτητα του φωτός πάει μόνο η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, κι ο ηλιακός άνεμος που είναι από σωματίδια, τα οποία ταξιδεύουν με τεράστιες ταχύτητες, είναι χαμηλότερες της  ταχύτητας του φωτός. Το φως για να έρθει από τον ήλιο στην γη, κάνει περίπου 8 λεπτά. Τα σωματίδια για να έρθουν από τον ήλιο στην γη κάνουν αρκετές ώρες, περίπου ένα 48ώρο.
Από αυτά που εκπέμπει ο ήλιος, κινδυνεύει ο πλανήτης Γη, η ζωή πάνω του, και βεβαίως ο άνθρωπος;  Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Τα σωματίδια τα οποία εκπέμπει ο ήλιος εάν είναι φορτισμένα μαγνητικά, τότε, η ασπίδα που έχει η γη γύρω της, η οποία είναι το μαγνητικό της πεδίο, αυτό που κάνει είναι να τα απωθεί, να τα εκτρέπει, για να μην μπορούν να έλθουν επάνω της και την χτυπήσουν. Αυτό είναι το οποίο κάνει το μαγνητικό πεδίο της γης.  Απωθεί τα σωματίδια που στέλνει ο ήλιος. Ο ήλιος στέλνει στο χώρο σωματίδια τα οποία είναι για μας επικίνδυνα. Και είναι επικίνδυνα διότι τα σωματίδια αυτά, είναι ηλεκτρικά  φορτία τα οποία αν περάσουν το μαγνητικό πεδίο, την ασπίδα που έχει η  γη γύρω της και είναι τόσα πολλά και δεν είναι δυνατόν να εκτραπούν όλα από το μαγνητικό  πεδίο της γης, αυτό που θα γίνει, είναι να φτάσουν στην επιφάνεια της Γης και τότε να δημιουργήσουν προβλήματα  σε όλες τις ηλεκτρικές μας συσκευές. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο σπάνια γίνεται και γι' αυτό τον λόγο τα προβλήματα που μας δημιουργούν είναι πολύ λίγα. Ας δούμε όμως τι είδους αλλά σωματίδια, τι είδους άλλη ύλη μπορεί να εκπέμψει ο ήλιος και να είναι επικίνδυνα για μας. 



sun storm.jpg




Από αυτήν την πύρινη μάζα αν εκπέμψει ένα τόσο αρκετό υλικό  όσο για να φτάσει στη γη, καταλαβαίνεται ότι η γη θα ψηθεί σαν σε ένα τεράστιο barbecue και δεν θα μείνει τίποτε. Απόλυτη καταστροφή! Πλήρης καταστροφή της ζωής επάνω στη Γη. Αυτά όσον αφορά τις σωματιδιακές ακτινοβολίες.  Άλλη δηλαδή η σωματιδιακή ακτινοβολία, αν είναι απλά φορτισμένα σωματίδια, που μπορούν να φτάσουν στην γη και να δημιουργήσουν προβλήματα στα ηλεκτρονικά μας, ενώ αν έρθει πύρινη μάζα, αν φύγει μακριά απ τον ήλιο ώστε να φτάσει στη Γη, τότε απλά θα μας ψήσει.  
Πάμε τώρα στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, της οποίας βλέπουμε  ένα μικρό μέρος της, αποτελεί το φως. Υπάρχουν όμως κι άλλα είδη  ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τα οποία δεν βλέπουμε. Τι είναι αυτά που δεν βλέπουμε; Είναι τα μικροκύματα. Αν τα μικροκύματα είναι αρκετά και φτάσουν στη Γη, τότε θα είναι σα να παίρνουμε την Γη και την βάζουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, που και πάλι θα ψηθεί, χωρίς να φτάσει στην Γη καθόλου ύλη απ' αυτήν την πύρινη μάζα, που βλέπετε και στην φώτο πιο πάνω.
Τι άλλο μπορεί να έρθει από τον ήλιο; Από αυτήν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ...; Μπορεί να έρθει μαγνητική ενέργεια. Ο ήλιος έχει κι αυτός το δικό του μαγνητικό πεδίο. Αν το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου ξαφνικά δυναμώσει τόσο πολύ, ώστε να επεκταθεί γύρω από τον ήλιο και να φτάσει στη γη με πολύ μεγάλη ισχύ, τότε από τη στοιχειώδη φυσική την οποία όλοι αντιλαμβανόμαστε και δεν χρειάζεται να έχουμε πάει στο πανεπιστήμιο γι' αυτό, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή που υπάρχει πάνω στον πλανήτη  Γη, θα περάσει τόση πολύ μαγνητική ενέργεια που θα εφαρμοστεί το επονομαζόμενο φαινόμενο της επαγωγής. Τι είναι το φαινόμενο της επαγωγής. Πείτε ότι έχετε στο χέρι σας ένα κινητό τηλέφωνο, εκεί μέσα έχει καλωδιάκια, τυπωμένα κυκλώματα, διάφορα συρματάκια κλπ. Μέσα από δω, απ' την επιφάνεια  της συσκευής αυτήν τη στιγμή περνάει η ενέργεια του μαγνητικού πεδίου της γης. Αν εγώ με κάποιο τρόπο αυτήν την ενέργεια που περνάει μέσα  από την συσκευή την αυξήσω πολύ κι απότομα, τότε θα αναπτυχθεί  ένα βολτάζ  μέσα στη συσκευή, πολύ πιο ισχυρό απ' αυτό που δημιουργεί η μπαταρία ...;  θα ψηθεί, θα καταστραφεί, θα χαλάσει. Αν λοιπόν ο ήλιος στείλει τόση πολύ ενέργεια, τότε οποιαδήποτε συσκευή  αρχίζοντας από τους δορυφόρους ή από οποιαδήποτε επίγεια συσκευή, π.χ. μια ραπτομηχανή, ένας υπολογιστής, η τηλεόραση, ένα πυρηνικό εργοστάσιο, ένα εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγικό που παράγει ηλεκτρική ενέργεια, ένα αυτοκίνητο, αεροπλάνα ,πλοία, τραίνα ...; τότε θα δώσει τόσο πολύ ρεύμα που θα το κάψει.  Αν ο ήλιος εκπέμψει ένα θηριώδη ηλεκτρομαγνητικό παλμό ο όποιος σε 8 λεπτά θα φτάσει στη γη κάθε ηλεκτρική συσκευή θα καεί!  Δεν θα υπάρχει ίντερνετ, οπότε ξεχάστε το, δεν θα υπάρχουν επικοινωνίες,  δεν θα έχουμε φως, και βεβαίως θα καούν και οι γεννήτριες οι οποίες ωθούν της αντλίες νερού και στέλνουν νεράκι σε κάθε σπίτι.  Κι αυτό δεν θα γίνει μόνο στον τόπο που εσείς μένετε, είτε είστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Θα γίνει σ' όλο τον πλανήτη και θα γίνει ταυτόχρονα! Τότε κάθε κυβέρνηση δεν θα μπορεί πλέον να άσκηση διοίκηση. Γιατί για να ασκήσεις διοίκηση, πρέπει να φέρεις πληροφόρηση, να παίρνεις αποφάσεις και να μεταφέρεις τις εντολές βάση των αποφάσεων... Ο πλανήτης Γη θα γυρίσει στη λίθινη εποχή.  
Αυτός είναι ο τρόπος που ο ήλιος μπορεί να μας στείλει στη λίθινη εποχή και να καταστρέψει τα πάντα. Σκέψη: Ε, την άλλη μέρα, θα πάμε και θα τα διορθώσουμε όλα...  Μάλλον δεν καταλάβατε...  Για να διορθώσετε οτιδήποτε όμως, πρέπει να πάρετε από κάπου ανταλλακτικά και να πάτε, έστω με τα ποδιά είτε με γαϊδουράκι σε ένα εργαστήριο, είτε χρειάζεστε κάποιο εργοστάσιο για να το διορθώσετε. Μα πριν είπαμε ότι θα καούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Πλην τούτου, η ατμόσφαιρα του πλανήτη Γη θα πάθει απόλυτο ιονισμό. Θα είναι τόσο ιονισμένη η ατμόσφαιρα , που κάθε προσπάθεια του ανθρώπου να δημιουργήσει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, θα προκαλεί ακαριαίο κεραυνό με αποτέλεσμα να σκοτώνονται όλοι όσοι επιχειρήσουν οποιαδήποτε επιδιόρθωση, και φυσικά θα καίγεται και το μηχάνημα που ήταν προς επιδιόρθωση. 
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γυρίσουμε στη λίθινη εποχή για ΠΑΝΤΑ!
Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ επειδή η ηλεκτρική τεχνολογία δεν θα είναι δυνατόν να αναπτυχθεί. Πάντως θα είμαστε τυχεροί αν είναι καλοκαίρι κι όχι χειμώνας, διότι δύσκολα τι βγάζει κάνεις χωρίς φυσικό αέριο, το οποίο δεν έρχεται αν δεν υπάρχουν ηλεκτρικές αντλίες  και όλη η τεχνολογία που το μεταφέρει, το διανέμει, κλπ. Θα είμαστε «τυχεροί» αν είναι μέρα κι όχι νύχτα, γιατί νύχτα να μείνεις χωρίς ρεύμα ξαφνικά, στο απόλυτο σκοτάδι θα είναι δύσκολα.. Θα είναι «τυχερός» όποιος είναι πίσω από μια πόρτα, ή μια πλάκα, γιατί δεν θα πάθει τίποτα.. γιατί το είπα αυτό; Γιατί μαζί με αυτό το τεράστιο φλας του Ήλιου, θα έρθει ταυτόχρονα και ένα ισχυρό κύμα φωτός και αυτοί που θα βρίσκονται στο φωτεινό ημισφαίριο της γης, αν δεν προλάβουν να κλείσουν τα μάτια τους με κάτι, ο ήλιος θα τα διαπεράσει προκαλώντας μερική ή ολική τύφλωση. Δεν θα είναι κάτι εύκολο! Αμέσως μετά, ο ήλιος θα χάσει το τριάντα τις εκατό της ακτινοβολίας του, με αποτέλεσμα να είναι κατά τριάντα τις εκατό κατά το 1/3 δηλαδή, λιγότερο φωτεινός. Θα 'χουμε δηλαδή πιο σκιερές μέρες, αυτό θα είναι το μόνο καλό. Η Σελήνη απ' την άλλη μεριά , που παίρνει φως απ' τον ήλιο, θα χάσει κι αυτή το τριάντα τις εκατό της φωτεινότητάς της, ενώ ταυτόχρονα απ' το μεγάλο θερμικό κύμα το οποίο θα έρθει από τον ήλιο μαζί με το φως και θα ακολουθήσει τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό, θα θερμάνει τόσο πολύ όλα τα νερά, ώστε, οι πηγές θα στερέψουν , οι ποταμοί θα εξατμιστούν, μεγάλο μέρος των νερών της θαλάσσης θα εξατμιστεί, η ατμόσφαιρα θα γίνει υγρή και πνιγηρή και θα 'χει πολλά σύννεφα. Η νέφωση θα είναι αυξημένη κατά πολύ, ενώ οι ωκεανοί θα γίνουν ένας βούρκος, το 1/3 της ζωής μέσα τους θα πεθάνει.
Ο ήλιος επομένως θα μας αλλάξει τα φώτα στην κυριολεξία. Αυτή τη στιγμή δεκάδες δορυφόροι αμερικανών, ρώσων, ευρωπαίων κλπ. βρίσκονται ανάμεσα στη γη και τον ήλιο και παρατηρούν τον ήλιο 24 ώρες το 24ωρο. Παρατηρούν ότι ο ήλιος έχει περίεργη δραστηριότητα ...; Έχει δώσει μερικές από τις μεγαλύτερες φλασιές των τελευταίων δεκάδων ετών, αλλά σίγουρα δεν έχει δώσει ακόμη, αυτό το μεγάλο φλας το οποίο θα αλλάξει την ζωή των ανθρώπων.  Έτσι κάπως θα χάσει ο άνθρωπος τις ευκολίες του σ' αυτή τη ζωή που καλώς ή κακώς, είναι συνηθισμένος να έχει, μέσα από την ηλεκτρική τεχνολογία. Πολλοί σίγουρα μπορούν να ζήσουν χωρίς μπιστολάκι για τα μαλλιά, ηλεκτρική σκούπα, χωρίς τοστιέρα, χωρίς ηλεκτρικό κρεμμυδοκόφτη, αλλά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς κινητό, χωρίς τηλεόραση, χωρίς αυτοκίνητο και χωρίς ρεύμα το βράδυ.  Αν ξαφνικά αφαιρέσεις την δυνατότητα από τον κόσμο να πατά τον διακόπτη και να έχει φως το βράδυ, του κόψεις το τηλέφωνο και το αυτοκίνητο, τότε το ενενήντα πέντε τις εκατό του ανθρώπινου πληθυσμού θα πέσει σε μαρασμό.Με το θέμα ασχολήθηκαν και άλλες σελίδες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


Δοκιμάζουν "όπλα" αντιμετώπισης της ηλιακής καταιγίδας του 2013 αναφέρει το http://www.pyles.tv/News/diastima/Solar-Storm-threat.aspx


Sun 948ad78b-531d-4b24-a266-5adfb04d4d37_500_375.jpg




Έντονο είναι το φαινόμενο αύξησης της ηλιακής ακτινοβολίας και ήδη φημολογείται ότι το 2013 ο πλανήτης θα πληγεί από ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, σύμφωνα με την NASA.
 Η NASA ανέπτυξε μια ασπίδα προστασίας λόγω αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας δημιουργώντας ένα σύστημα προειδοποίησης με τα διαστημόπλοια Soho και Stereo.
 Τα συγκεκριμένα διαστημόπλοια έχουν ως σκοπό να δώσουν μια πρώτη εικόνα της δραστηριότητας στους επιστήμονες και να σημάνουν συναγερμό από την θέση που θα βρίσκονται.
 Με λιγότερα από 30 λεπτά χρόνου στη διάθεσή της, η NASA θα μπορέσει να υπολογίσει τα σημεία του πλανήτη που θα πλήξει η καταιγίδα και να ενημερώσει τις αρχές προκειμένου να αποσυνδεθούν τα δίκτυα και να γλιτώσουν μέρος της ζημιάς.
 Το όλο σύστημα, πάντως, είναι πειραματικό και πρέπει να δοκιμαστεί στην πράξη προτού κριθεί η αποτελεσματικότητά του.




Τεράστια κηλίδα «σκέπασε» τον Ήλιο. 
Μια τεράστια κηλίδα - τη μεγαλύτερη εδώ και πάρα πολλά χρόνια- ανακάλυψαν επιστήμονες του Παρατηρητήριου Ηλιακής Δυναμικής της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας.
Ένα μέρος του Ήλιου έχει σκοτεινιάσει από την κηλίδα που έχει μήκος περίπου 80.000 χιλιόμετρα και πλάτος 40.000 χλμ. Η κηλίδα σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν κοιτά ακόμη προς τη Γη, η οποία πρέπει να σημειωθεί πως έχει διάμετρο περίπου 12.800 χλμ, δεν είναι δηλαδή ούτε καν η μισή από την κηλίδα που υπάρχει στον Ήλιο.
Σε περίπου πέντε μέρες υπολογίζεται η Γη να αλλάξει τη θέση της σχετικά με το άστρο της και τότε η κηλίδα θα είναι εμφανής και από απλά ερασιτεχνικά τηλεσκόπια. Η κηλίδα ουσιαστικά αποτελείτε από πολλές μικρές κηλίδες οι οποίες είναι μεγαλύτερες από τη Γη.
Το φαινόμενο των κηλίδων εμφανίζεται όταν η μαγνητική δραστηριότητα της επιφάνειας του Ηλίου εντείνεται και έτσι εμποδίζει την εκροή της θερμότητας από τον πλανήτη τους καθώς φαίνονται πιο αχνές από τον περίγυρό τους.
Η Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ προβλέπει 50% αυξημένη πιθανότητα τέτοιας απειλητικής ηλιακής δραστηριότητας στο αμέσως επόμενο διάστημα, αφού η μαγνητική δραστηριότητα που προϋποθέτει τις κηλίδες μπορεί να προκαλέσει ισχυρές εκπομπές ενέργειας από τον Ήλιο και να στείλει στην κατεύθυνση της Γης μεγάλες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων, που είναι σε θέση να αποδιοργανώσουν τα ηλεκτρικά και δορυφορικά δίκτυα του πλανήτη μας.


Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες.
Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Έχει αποδειχθεί σε όλη την ιστορία ότι τα περισσότερα από τα μεγάλης κλίμακας βίαια περιστατικά, (πολέμους, εξεγέρσεις, κτλ. ..) έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου του ήλιου. Λοιπόν, αν έχετε παρατηρήσει, ο ήλιος ήταν πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό. Ηλιακές εκλάμψεις και κηλίδες στον Ήλιο εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είμαστε τώρα που βιώνουμε τον ηλιακό κύκλο 24 και μόλις ξεκίνησε. Το ηλιακό μέγιστο (όταν ο ήλιος θα δείξει πιο δραστηριότητα) υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα κοντά στο τέλος του2012.
Είναι πολύ πιθανό ότι μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη θα γίνει προς την κατεύθυνση της γης. Αν είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα του πλανήτη. Προσπαθήστε να τυλίξτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό για ένα λεπτό. Προσπαθήστε να φανταστείτε τη γη σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τώρα από την πλευρά συνωμοσίας των πραγμάτων. Εντάξει, έτσι έχουμε τον ηλιακό κύκλο 24 να συμβαίνει και ίσως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν κάτι που αφορά μια τεράστια έκλαμψη. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας από τους λόγους που τόσες πολλές τεράστιες υπόγειες βάσεις χτίζονται; Ταυτόχρονα, θα μπορούσε το HAARP και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αυτή τη φορά να δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα στους ανθρώπους, ώστε να μην έχουν την προσοχή στο τι πραγματικά συμβαίνει; Εάν οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, θα πεθάνουν. Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν. Απλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια για να πάρουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Μόνο η ελίτ θα ζήσει και είναι αυτό που πραγματικά θέλουν.
Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας. Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... 
Τα συμπεράσματα, δικά σας.





http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_9341.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου