Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

~ * Τεμπέληδες, ξενύχτηδες… και άλλα παράξενα χαρακτηριστικά των έξυπνων ανθρώπων!.......* ~


perierga.gr - Τεμπέληδες, ξενύχτηδες, αγχώδεις και άλλα παράξενα χαρακτηριστικά των έξυπνων ανθρώπων!



Οι περισσότεροι πιστεύουμε (λανθασμένα) ότι οι έξυπνοι άνθρωποι πρέπει να είναι και καλά παιδιά. Ωστόσο, μάλλον το υψηλό IQ δεν συνάδει με την εικόνα ενός κατά τα άλλα πολύ καλού ανθρώπου. Το αντίθετο συμβαίνει όπως αποκαλύπτει έρευνα που αναλύει τα 6 χαρακτηριστικά των έξυπνων ανθρώπων.
1. Είναι προοδευτικοί και πολλές φορές ακραίοι στις απόψεις τους, ως αποτέλεσμα του πολύ ανοιχτού μυαλού που διαθέτουν. Η εξυπνάδα αναζητά την εξέλιξη χωρίς περιορισμούς.
2. Είναι μοναχικοί και δεν αγαπούν την κοινωνική ζωή. Η μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους τους κάνει να αισθάνονται ότι διαφέρουν από το πλήθος και κατ’ επέκταση δεν έχουν λόγο να το συναναστραφούν.
3. Κοιμούνται αργά και ξυπνάνε αργά. Αν και αυτό δημιουργεί αρκετή κούρσαη μέσα στη μέρα για να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους, η εξυπνάδα τους επιτρέπει να βρουν τρόπους να νικήσουν το… ξενύχτι.
4. Τεμπελιάζουν συχνότερα και έτσι έχουν περισσότερο χρόνο για να σκεφτούν καλύτερα. Η βαρεμάρα λειτουργεί στους έξυπνους ως κίνητρο και γέφυρα για να κάνουν πιο πολλά πράγματα και πιο καλά.
5. Έχουν ταλαιπωρηθεί κάποια στιγμή από μία πνευματική ασθένεια. Έχει αποδειχθεί ότι τα ευφυή παιδιά συχνά έχουν χαρακτηριστικά διπολικής διαταραχής. Επιπλέον, οι έξυπνοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στο άγχος και στο στρες.

6. Δεν τα πήγαιναν πολύ καλά στα ερωτικά στην εφηβεία τους λόγω έλλειψης κοινωνικότητας και απομόνωσης. Επίσης το υπέρμετρο εγώ, εξαιτίας της εξυπνάδας τους έκανε αποκρουστικούς στο άλλο φύλο.


http://perierga.gr/2017/10/tempelhdes-xenyxthdes-kai-alla-paraxena-xarakthristika-twn-exypnwn-anthrwpwn/















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου